Skupinski samomor stranke Desus (vredno branja)

Foto: Desus
Skupinski samomor stranke Desus, ki ni tako daleč nazaj doživela polom na volitvah. Vse to zaradi “nategovanja” s strani takratnega predsednika stranke Karla Erjavca, ki je obljubljal s figo v žepu.
“Prav neverjetno je, kako malo pameti premorejo nekateri, čeprav niso več osnovnošolci in imajo že veliko življenjskih izkušenj. Kako drugače lahko razumemo samomorilsko žaganje veje, na kateri zaenkrat še sedijo poslanci Desusa? Ali so ti ljudje res že tako sklerozni, da se ne spomnijo niti pet mesecev nazaj, ko je bila njihova stranka zaradi Erjavca, ki je imel dolga leta pol Slovenije za norca, predvsem pa zaradi sodelovanja v katastrofalno slabi Šarčevi vladni koaliciji, povsem na psu? Po vseh anketah so bili na tem, da na naslednji volitvah ne bodo presegli praga parlamenta.
Le modra odločitev Pivčeve, ki se je zavzela za novo koalicijo v dobro vse Slovenije, jih je rešila. Še bolj pa je ministrica dvignila ugled stranki z vestnim in neutrudnim delom v svojem kratkem sodelovanju v Janševi vladi.
Ti Desusovci bi bili na naslednjih volitvah prav gotovo spet izvoljeni prav po njeni zaslugi. Pa so gumpci, kakršni so, podlegli diktatu globoke države in njenega vrhovnega poglavarja, samozvanega osamosvojitelja Slovenije. Raje so se odločili za skupinski samomor, saj so s pozivom Pivčevi naj odstopi, pokazali, da jim je za Slovenijo figo mar in da so samo uboge lutke v rokah uničevalcev naše domovine. Predvsem pa so ljudem, ki bi jih še volili, pokazali, kako nezanesljiva stranka so in da se jim ne more več zaupati.
Čez noč so uničili vse, kar jim je Pivčeva položila na pladenj. Čez noč so si uničili lepše življenje v prihodnjem mandatu in odlične poslanske plače.
Samo sodelovati bi morali z Janševo vlado in ji pomagati, da bi z modrimi odločitvami peljala državo v boljše čase. Nič drugega jim ne bi bilo potrebno narediti. Če pa ne znajo sešteti, koliko je ena plus ena, jim ta skupinski samomor prav privoščim.
Za Pivčevo pa naj se ne bojijo, saj Slovenija vestne ljudi, ki si prizadevajo v skupno dobro, potrebuje. Ona bo po letu 2020 še vedno v Parlamentu, medtem ko njih ne bo nikoli več.”
Spomnimo, da poslanci stranke Desus včeraj niso poslušali argumentov Pivčeve in so sledili le informacijam, ki so jih “pridobili” od pristranskih medijev. Tistih, ki žal delajo v službi globoke države, ki vse od prvega dne ruši uspešno vlado Janeza Janše. Pregledati niso želeli niti dokazov, ki jim jih je v vpogled izročila Pivčeva, izjava predsedujočega poslanski skupini go. Jurše pa je kot kaže bila spisana že v naprej.
Uredništvo