SMC se ne da zlomiti! Gregor Golubič, idejni oče koalicije KUL izgublja živce!

Foto: zajem zaslona

Poslanci SMC so te dni pod najhujšimi pritiski doslej. Namen pritiskov je zlomiti odločnost nekaterih najbolj šibkih poslancev Stranke modernega centra, ki kljub pomislekom, še naprej vztrajajo v vladi Janeza Janše, piše požareport.

Snovalec koalicije KUL Gregor Golobič in portal necenzurirano, ki zapisuje pod taktirko “povezanih” izgublja živce, saj se v SMC ne dajo izigrati.

Primož Cirman je o paniki in obupu Golobiča nad Zorčičem ob izteku lanskega leta zapisal v članku: »Kako Igor Zorčič pokopava kul«. Članek je “izstreljen” kot zadnje opozorilo ostalima (Rajiću in Slugi) iz katerega bi jima moralo biti jasno, kako se jim bo  Golobič maščeval zaradi očitne obstrukcije njegovega projekta rušenja vlade Janeza Janše in prevzema oblasti.

Kot kaže, nas v tem tednu čaka eno nejvečjjih “bombardiranj” in preizkusov trdnosti vlade, ki se samo stopnjuje od same sestave le te. To že kažejo napovedi spodbujanja čim bolj nasilnih protestov v večjih slovenskih mestih in še bolj neusmiljeno obračunavanje vseh levih medijev s poslanci in ministri SMC in nadaljnje zaostrovanje političnih razmer.

Uredništvo