Robert Golob se zaenkrat na vprašanja ne odziva

Na podlagi govoric, ki se zadnje dni širijo po medijsko-politični sceni, naj bi se predsednik vlade Robert Golob in njegova partnerica Tina Gaber razšla. Ker se Gabrova v zadnjem času ob Golobu ne pojavlja več, je Bojan Požar na Goloba naslovil tri povezana vprašanja oziroma prošnjo za komentar:

  • Ali držijo informacije, da se je PV razšel s partnerko Tino Gaber?

  • Če to ne drži, zakaj se Tina Gaber s PV ne pojavlja več v javnosti?

  • Kako PV komentira napoved objave videoposnetka z erotično vsebino (16. 9. na portalu OnlyFans), kjer naj bi v glavnih vlogah “nastopala” razvpiti podjetnik Rok Snežič in Gabrova, menda iz leta 2009?

Predsednik vlade pa se je, podobno kot glede vprašanj v zvezi s kreditom pri Gorenju, zavil v molk.

A v zvezi z erotičnim videoposnetkom je včeraj Mitja Kunstelj, sicer nekdanji pripadnik brigade Moris, na svojem X profilu (prej twitter) pod imenom Mikstone zapisal, da je ta posnetek videl, da je posnetek dolg 18 minut in da Gabrova na tem posnetku spolno zadovoljuje štiri moške hkrati. Tako je v današnjem prispevku na Požareport zapisal Bojan Požar. Kunstelj v zapisu dodaja, da ima Snežič “zabluran” obraz in se zato ne vidi, da je to on, preostale tri moške pa naj bi javnost zlahka prepoznala.

Požar še navaja, da iz virov blizu policije prihajajo informacije o “dogajanju” na Snežičevi jahti, kar naj bi na podlagi sodnega naloga v resnici posnela slovenska policija, ko je Snežiča preiskovala tudi s posebnimi ukrepi, to je prisluškovanjem in snemanjem.

Kaj to pomeni za prihodnost Roberta Goloba, bo pokazal čas. Že spomladi je v določenih krogih znotraj SD bilo slišati, da naj bi Kučan Goloba kot nov obraz že označil za napako in da naj bi v jesenskem času prišlo do zamenjave Goloba s Sandijem Češkom. Medtem so se zgodile poplave in finančni zlom Češkove družbe Studio Moderna, zato o tem scenariju ni več veliko slišati.

A dejstvo je, da “globoka država” v tem trenutku potrebuje tehten razlog za zamenjavo Goloba, kar bi erotični videoposnetek s partnerico predsednika vlade Tino Gaber v glavni vlogi gotovo lahko bil. Tudi o tem je pred dnevi zapisal novinar in publicist Bojan Požar. Jesen bo, kot so mnogi politični analitiki napovedali že po predsedniških volitvah, na političnem parketu gotovo pestra.

M.Z.