Tanja Fajon (SD) postavljena na laž! Če bi SD gojil najdragocenejše vrednote, bi ji moral pokazati vrata

Foto: Zajem slike (FB)

Tanja Fajon (SD) je razkrinkana in spet se je dokazalo, da obvelja rek: “Laž ima kratke noge!”. Spomnimo, da se je stranka SD s svojim vplivom preko Tanje Fajon ter evropske komisarke za vrednote in preglednost Vere Jourove še kako trudila, da blati Slovenijo in premierja Janeza Janšo. V Sloveniji da ni medijske svobode.

Toda, Janša je ob cenzuri posnetka, ki bi moral biti predvajan komisiji (predvajanje pa je preprečila sama Jourova) zelo hitro dojel, kaj naveza naklepa. Zato je predsednici Evropske komisije Ursuli von der Leyen predlagal, naj delovna skupina, sestavljena iz predstavnikov Evropske komisije, v najkrajšem možnem času obišče Slovenijo in “se prepriča o stanju demokracije, vladavini prava, neodvisnosti sodstva in svobode ter pluralnosti medijev pri nas”.

Sedaj je jasno, Fajonova je razkrinkana, ujeli so jo na delu, ko je celo preko svojega asistenta vplivala na nastanek končnega poročila. Naveza Jourova – Fajonova!

“Očitno je Tanja Fajon, čeprav ni bila članica misije, vpletena v pripravo poročila. Njen asistent pa je na dokumentu pustil sledi. Že dolgo je jasno, da ima ta zgodba izvor v Sloveniji in da sploh ne gre za ugotavljanje dejanskega stanja, ampak za napad na vlado! Razkrinkani!”.

Fajonova se je sicer poskušala izvleči, marsikaj je pojasnjevala, obračala, režirala, toda, sledil je dokončni udarec kaj direktno iz Bruslja, ki ga je lepo povzela fb sledilka:

Renata Kovač

[Afera asistent] Prevajalka iz Bruslja: “Nikoli ni angleških besedil lektoriral Slovenec, ki dela v službi pri parlamentarcu”!

Morda je slika naslednjega: 3 osebe, ljudje stojijo in besedilo, ki pravi »Najnovejše novice 1 LT onitoring RTV SLO ROMANA TOMC EVROPSKA POSLANKA rtvslo.si S poročilom se nikakor ne morem strinjati. Na misiji sem sodelovala, vem kaj so sogovorniki povedali in številnih pomembnih podatkov, ki so jih sogovorniki izpostavili, V tem poročilu ni. Zakaj so ti pomembni prispevki izpadli iz poročila, ni jasno. 19.11.2021/ 10:17«

Danes je torej vse jasno,. Fajonova je vplivala na nastanek poročila in si je še kako želela, da se stanje okrog svobode medijev ter premierja izkrivi, očrni. Pri tem ji je bilo glede “razsežnosti” žrtev vseeno, žrtvovala je celo lastno državo.

Spomnimo, prizadevala si je celo, da se Sloveniji prepreči črpanje denarja iz naslova “Okrevanja” in React-EU.

Uredništvo