Tesla 3 je končno naprodaj tudi v Sloveniji!

Foto: fb

Tudi Slovenija se je znašla med državami, kjer bodo ljubitelji v prihodnje lahko vozili električni avtomobil proizvajalca Tesla. Za nakup Tesle Model 3, bodo ljubitelji morali odšteti 39.500 evrov brez davkov. Z njim se bo lastnik lahko z enim polnjenjem zapeljal na razdalji dobrih 320 km.

Ob naročilu čakalna doba dobrih pol leta

Kot kaže, model Tesla 3, za katerega v tovarbni prisegajo, da nudi vse, kar uporabnik potrebuje gre za med. Čakalna doba ob naročilu je namreč slabih pol leta. Sicer pa ljubitelji električnih avtomobilov Tesla lahko prej pridejo do dražjih modelov Model X, ki je na voljo za  77.700 EUR in modela Model S, ki je na voljo za 75.700 EUR, oba pa sta dobavljiva takoj, so zapisali na portalu racunalniske-novice.com.

Sicer pa je znano, da EKO SKLAD spodbuja nakup električnega vozila s finančnimi vzpodbudami občanom, ki upravičencem dodeljuje subvencijo v višini kar 7.500 EUR.
Hkrati je vsem kupcem na voljo tudi zelo ugodno posojilo z letno obrestno mero 1,3 %, do katerega so upravičeni vsi kreditno sposobni kupci električnih vozil (ta ne izključuje subvencije).

Uredništvo