Tesla že 1896 izumil napravo za spopad z virusi – bo svet sprejel izziv patenta v času, ko ubija Covid-19?

Nikola Tesla je poleg mnogih izumov v letu 1896 predstavil še patent generatorja ozona oz. “Tesla Ozonator”. S pomočjo slednjega je spoznal njegovo moč zoperstavljanja nad vsemi vrstami bakterij in virusov s pomočjo ozona. Že takrat, takoj po izumu, ga je v obliki maziv, olj…dal svojim prijateljem v uporabo in tudi lekarnam v proizvodnjo. In ključno, leta 1900 je začel z distribucijo ozoniranega olja za medicinske namene in s prehajanjem sončnih mehurčkov skozi čisto oljčno olje ustvaril “ozonsko olje” v prisotnosti magnetnega polja ki danes dokazano zmanjšujejo količino kroničnih okužb ran, kosti lažje okrevajo ipd.

Ozon (O2) je plin, ki nastane s kemično reakcijo kisika (O) z molekularnim kisikom (O2). Ta aloja (različne vrste) kisika ima edinstvene lastnosti, ki še niso povsem razumljene

Tesla se je uspešno spopadal z virusi že v pred letom 1900

Danes se “ozon terapija” uporablja v medicini za bolnike v mnogih primerih, saj je znano da:

  • stimulira nastanek belih krvnih celic (spodbuja imuniteto),
  • ubija viruse, bakterije, gobe in parazite,
  • izboljša oskrbo tkiva s kisikom (popravlja mikrocirkulacijo),
  • pospeši gradnjo škodljivih snovi (izboljša metabolizem) in pospešuje delovanje antioksidantov (izboljša telo).

Sicer pa je znano, da se “ozonirana” voda uporablja tudi za čiščenje ran, opekline in kože, pa tudi za zdravljenje ustne votline po zobozdravstvenih intervencijah. Lahko se s pomočjo vbrizganja v sklepe bolnika z njo zdravi artritis, revma in druge bolezni sklepov, poznani so pa tudi učinki pitja vode obogatene z ozonom. Znana je tudi uporaba z ozonom obogatenih maziv in olj, ki se uporabljata za zdravljenje okužb kože, aken in drugih težav s kožo.

V sodobni “ozonoterapiji”  se uporablja mešanica ozona in čistega kisika v zelo natančnih odmerkih in sicer lokalno, rektalno in autohemoterapijo.
Dovolj je, da se razširite pod nosom, preden zapustite življensko objavo med ljudmi, saj sprosti kožo med dihanjem in zato ubije virus, ki diha v tej aplikaciji. Primerna je še posebej za prijavo, ko se odpravlja v kraje z veliko ljudmi,
Ozonizovano oljčno olje ima številne zdravstvene koristi, vendar se najpogosteje uporablja za stanja kože in zunanjo uporabo, podobno kot katerokoli terapevtsko zdravilo za zunanjo uporabo ali kremo.

V medicinski uporabi se proces cenovno ugodnega odziva na terapijo z “ozonozacijo” – povečanjem kisika v celici uporablja učinkovito že dolgo. Vsem nam je znan občutek terapije “Diši po svežem, kot zrak po dežju”. Dejstvo je, da obstaja potencial Teslinega “Tesla Ozonatorja” tudi za boj zoper viruse, kot je današnji Covid-19 in drugih, ki zagotovo prežijo na človeka. Bo pokojni Tesla dobil še eno priložnost in s tem potrebno opravičilo za vse, kar mu je bilo v preteklosti hote storjenega?

Prispevek je nastal po povzetku srbskega društva “Izgradimo Teslin stolp v Srbiji”, ki se zavzema, da bi ga (slednji je namreč porušen leta 1917) ponovno vzpostavili. Um “ne umrlega” Tesle lahko preberete na povezavi https://sl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla.

Uredništvo