Ti fantje danes že težko čakajo Muraše!

www.facebook.com

Črno-beli danes potujejo v Brežice, kjer jih že nestrpno pričakujejo varovanci Alberta Poborja. Njihov cilj, uvrstitev v prvo polovico tekmovalne lestvice se jim do sedaj uresničuje. Zasedajo namreč visoko peto mesto, zato je pričakovati odločno igro domačinov in željo po zmagi. Toda, tudi “Muraši” so iz Fazanerije odrinili z eno samo mislijo, zmaga!

V Brežicah danes še posebej svečano, gledalci si bodo tekmo ogledali na novih tribunah!

Če je za “Brežiški” nogomet bilo značilno, da so lansko sezono začeli igrati brez potrebnih 500 sedežev na tribunah, jim je Občina Brežice in Športna unija Slovenije zelo hitro prišla nasproti. Tako so zadostili tudi tem minimalnim pogojem in za vrednost 65.000 EUR vzpostavili montažno-demontažno tribuno. So pa njihovi cilji bili še višji. In, dosegli so ga. Danes si bodo namreč ljubitelji nogometa tekmo že lahko ogledali iz “svežih” tribun.

Zmage si seveda močno željni domačini, toda, tudi črno-beli so še vedno v izjemnem “naletu” in imajo priložnost, da se v zaostalem derbiju 7. kroga 2 SNL odlepijo od zasledovalcev. Kdo bo iz srečanja odšel srečnejši?

Uredništvo