Nova lokacija od 1. decembra naprej

“Po več kot 27 letih se TIC Moravske Toplice v želji po napredku, izboljšanju naših storitev ter boljše dostopnosti seli v nove poslovne prostore na Kranjčevo ulico 8 v Moravskih Toplicah (Bike center Moravske Toplice), kjer bomo z delom začeli predvidoma v petek, 1. decembra 2023,” so včeraj preko socialnega omrežja sporočili iz Turistično informacijskega centra Moravske Toplice.

Nov uradni naslov bo tako TIC Moravske Toplice, Kranjčeva 8, 9226 Moravske Toplice, kontaktni podatki pa ostajajo nespremenjeni. Prav tako ostaja enak tudi delovni čas, saj bo poslovalnica tudi na novi lokaciji odprta od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 8.00 in 14.00 uro.

“Odpiramo novo poglavje in verjamemo, da vam bomo na naši novi lokaciji zagotavljali kakovostnejše storitve, zato se polni izzivov veselimo našega sodelovanja,” so še dodali.

TIC Moravske Toplice (foto: M.Z.)

Župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač je za naš portal dejal, da bodo prostore, v katerih je do sedaj deloval TIC, namenili delovanju občinske uprave, ki se že dlje časa bori s prostorsko stisko.

(foto: M.Z.)

Glede ustreznosti novih prostorov za delovanje TIC-a nam je Glavač povedal, da so novi prostori ustrezno prilagojeni, v neposredni bližini bo tudi BIKE Center in pralnica za kolesa. Tako bo TIC imel na voljo boljše in večje prostore, ki so bližini kampa Term 3000. Pogosti koristniki koles so namreč ravno turisti. Uradna otvoritev prostorov na novi lokaciji bo v četrtek, 7. 12. 2023 ob 13:00 uri.

M.Z.