To je “najbolj” Inovativen mladi kmet 2019!

Foto: fb

“Naj” Inovativni mladi kmet 2019 je postal Igor Paldauf iz Vučje vasi. Igor si prizadeva za inovativen pristop k trženju v kmetijstvu, in sicer združuje nastop več kmetij z različnimi kakovostnimi izdelki na trgu.

Igor si prizadeva za inovativen pristop k trženju v kmetijstvu, in sicer združuje nastop več kmetij z različnimi kakovostnimi izdelki na trgu

Paldauf je kmetijo prevzel leta 2012 in se odločil, da svoje kmetovanje preusmeri v ekološko pridelavo in predelavo poljščin in krškopoljskih prašičev. Ob podelitvi te prestižne nagrade je na svojem fb profilu zapisal:

“Za mano je pester in sila zanimiv večer na slovesnosti v predsedniški palači v Ljubljani, ki ga ne bo lahko pozabiti. Predvsem pa besed “Inovativni mladi kmet leta 2019 je Igor Paldauf” in prejema laskavega naziva iz rok predsednika Republike Slovenije Borut Pahor. Vau! Noro! Neverjetno! Nedojemljivo! Ponosno! Hvaležen sem za vse vaše čestitke, spodbude besede, dobre želje, podporo in zaupanje… Veselim se vsega, kar prihaja. Hvala! ?
Igor Paldauf”

Uredništvo