Obletnico so obeležili pri Vinariumu

Na ploščadi pri razglednem stolpu Vinarium Lendava v Lendavskih goricah so v soboto z živahnim celodnevnim dogajanjem obeležili 10. obletnico delovanja Turistične zveze Lendava vabi, ki upravlja z razglednim stolpom in objektom Zipline Vinarium.

Janez Somi (foto: T. Galič)

Na prireditvi so obiskovalce nagovorili Janez Somi, direktor Turistične zveze Lendava vabi, župan Občine Lendva Janez Magyar, vodja domačega PR-ja na Slovenski turistični organizaciji Livija Kovač Konstantinovič in Janja Viher, podpredsednica Turistične zveze Slovenija, ki je ob tej priložnosti za 10 let uspešnega dela pri razvoju turizma Turistični zvezi Lendava vabi podelila priznanje z bronastim znakom.

Janez Magyar (foto: T. Galič)

Predsednik turistične zveze Janez Somi pa je ob 10. obletnici zveze podelil posebno priznanje Športnemu društvu Speedway Team Lendava, Turističnemu društvu Lindau, Turistični zvezi Slovenije, Občini Lendava, Turističnemu društvu Hotiza, Turističnemu društvu Dolina in Slovenski turistični organizaciji.

Janja Viher (foto: T. Galič)

V kulturnem delu slavnostnega programa so nastopili učenci Glasbene šole Lendava, druženje obiskovalcev pa se je do večernih ur nadaljevalo s pestrim zabavno-glasbenim programom in pogostitvijo.

M.Z.