V Murski Soboti policisti obravnavali bankovec, za katerega se sumi, da je ponarejen!

Vir:Pixabay

V preteklem dnevu so policisti PU Murska Sobota na območju Pomurja obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženj divjadi.

S področja kriminalitete je v Murski Soboti odkrit bankovec za 50 EUR. Policisti sumijo, da je le ta ponarejen. Enako je v mestu Murska Sobota bravnavana tatvina delov z vozila. Na območju Lendave je bila obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu in goljufija pri nakupu goriva. Na območju Gornje Radgone pa je obravnavana odtujitev ženske torbice z denarjem in osebnimi dokumenti.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Lendava in v bližini šol.   

Ob pričetku novega šolskega leta iz PU Murska Sobota voznike opozarjajo, da hitrost in način vožnje prilagodijo razmeram na cestah. Še posebej naj bodo pozorni v bližini šol in vrtcev.

Uredništvo