Vsi, ki želimo dobro ZA SLOVENIJO, gremo jutri na protestni shod REŠIMO SLOVENIJO, sporoča Bogdan, ki dnevno migrira na delo v sosednjo Avstrijo!

http:www.vlada.si

Sem Slovenec, domoljub in v pričakovanju, da bo v moji državi končno red. Vsak dan se zbujam rano zjutraj, že ob 4.00 uri in se odpravim “s trebuhom za kruhom” v sosednjo Avstrijo. Tam velja red, delam za pošten zaslužek, delodajalec pa moj doprinos ceni. Vračam se k svoji družini, vsak dan, vem, da nekoliko (pre)pozno kot bi bilo potrebno, toda izbire nimam, so besede Bogdan A., ki se bo udeležil protestnega shoda REŠIMO SLOVENIJO v Ljubljani, saj mu ni vseeno, kakšna bo Slovenija “jutri”.

Udeležil se bom protestnega shoda REŠIMO SLOVENIJO v Ljubljani, saj mi ni vseeno, kakšna bo Slovenija “jutri”

Jezen sem in me skrbi odnos države, tudi do nas, delavcev migrantov. Zaslužen denar prinesemo domov, v Slovenijo. Tu ga trošimo in prispevamo, da živijo in preživijo tudi mikro podjetja v bližnjem okolišu. Nato nas pričaka presenečenje iz FURS-a. Pošteno? Nikakor ne, predvsem iz razloga, ki je znan. Evropska unija ni naklonjena obdavčitvi v dveh državah, tudi davčni zakonodaji v Sloveniji in Avstriji si nista niti slučajno “podobni”. In nato še plenjenje! TEŠ-6, predor Karavanke, Drugi Tir, afere Jankovićev, nazadovanje Slovenije v konkurenčnosti, demografske težave, ki se rešujejo s priseljevanjem tujcev, neodgovorna politika do migrantov…delitev Slovenk in Slovencev na prvo in drugo razredne, afere in korupcija v sodstvu. Kam smo zabredli?

Kam smo zabredli in sedaj celo vse to brez sramu pred očmi javnosti

Ni mi vseeno in vem, da Slovenija ima možnosti in priložnosti za boljši jutri. Vem, da prihodnosti nima v stanju, ki je plod dela “globoke” države. Vem, da je nastopil čas, da stopimo skupaj in odločno in glasno povemo: REŠIMO SLOVENIJO. Zato Slovenke in Slovenci, ker mi ni vseeno za mojo družino, za prihodnost mojih otrok, za sosede, prijatelje, znance, za upokojence, delavce, mlade…grem jutri popoldan na Prešernov trg v Ljubljano in s tem kot domoljub jasno sporočam, da naj bo slovenska prihodnost končno takšna, kot si jo zaslužimo.

Da bo slovenska prihodnost končno takšna, kot si jo zaslužimo, vsi na protestni shod Rešimo Slovenijo, jutri ob 17.00 na Prešernovem trgu, poziva Bogdan A.

Uredništvo