Imamo priložnost, da ustavimo to norijo

Preteklo soboto je v Radencih potekalo srečanje članov občinskih odborov Slovenske demokratske stranke, ki so se ga udeležili člani, simpatizerji in podporniki iz občin Radenci, Gornja Radgona, Apače, Sveti Jurij ob Ščavnici, Tišina, Murska Sobota, Beltinci in Moravske Toplice.

Zbrane je nagovoril tudi poslanec v DZ Franc Breznik, ki je navzočim orisal trenutno situacijo in jih spodbudil k zbiranju podpisov za tri napovedane referendume.

“Pred nami so volitve za predsednika države, na katerih imamo po pokojnem dr. Jožetu Pučniku najboljšega kandidata v zgodovini Slovenije, dr. Anžeta Logarja”, je dejal Breznik.

Smo ravno v času zbiranja podpisov za razpis referendumov PROTI POLITIZACIJI RTV SLO, PROTI UKINITVI DOLGOTRAJNE OSKRBE in PROTI BOHOTENJU BIROKRACIJE.

Z zadostnim številom podpisov bodo razpisani našteti referendumi, s katerimi lahko ustavimo zabetoniran vpliv globoke države na RTV SLO, omogočimo ostarelim in vsem drugim za delo nezmožnim državljanom dostojno življenje ter preprečimo povečanje števila ministrstev, ki ga Golobova vlada želi predvsem s ciljem zaposlovanja “svojih” kadrov.

Obrazce za podporo razpisu referendumov lahko dobite na upravnih enotah in krajevnih uradih ali na stojnicah SDS, izpolnite in podpišete jih pred uradno osebo na UE ali krajevnih uradih in oddate na stojnicah SDS ali pošljete na naslov Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana.

   

 

 

 

 

V sproščenem druženju, ki so ga organizirali člani občinskega odbora Radenci, so se prisotni pogovorili o lokalnih temah, ki v času bližajočih se lokalnih volitev vse bolj stopajo v ospredje.

M.Z.