Za nesebično pomoč PGD Občine Lendava župan Magyar podeljuje Gasilski zvezi Lendava priznanje župana

S svečanim mimohodom zahvala zdravstvenim delavcem

Danes, 8. junija 2020, ob svetovnem dnevu gasilcev, bodo predstavniki prostovoljnih gasilskih društev Občine Lendava pripravili svečani mimohod  gasilskih vozil skozi mesto. Poleg obeležitve današnjega dneva gasilcev se bodo tudi simbolično zahvalili zdravstvenim delavcem ter zaposlenim v Domu starejših občanov Lendava, ki so se v času epidemije uspešno spopadli z izzivi, ki jih je prinesel novi koronavirus.

Obeležitve današnjega dneva gasilcev in simbolična zahvalila zdravstvenim delavcem ter zaposlenim v Domu starejših občanov Lendava, ki so se v času epidemije uspešno spopadli z izzivi, ki jih je prinesel novi koronavirus

Mimohod se bo začel ob 17. uri in bo potekal po trasi: Dvojezična srednja šola Lendava – nogometni stadion – hotel Lipa – Dvojezična osnovna šola I Lendava – Zdravstveni dom – mestna hiša – Glavna ulica – Slomškovo naselje (Dom starejših občanov) – Center za zaščito in reševanje.

Mimohod bo predvidoma trajal 20 minut, s postanki na lokaciji Zdravstvenega doma in Doma starejših občanov, zaključili pa ga bodo pri Centru za zaščito in reševanje Lendava, kjer bo župan Občine Lendava Janez Magyar Gasilski zvezi Lendava, ki vključuje gasilce 14. prostovoljnih gasilskih društev, za nesebično pomoč v času epidemije in njihov prispevek pri preprečevanju širitve koronavirusa, podelil priznanje župana Občine Lendava.

 

Vljudno vabljeni!