Začasno podeljene frekvence družbi BTC “odnesle” Koprivnikarja, bivšega ministra za javno upravo!

Vir:fb

Nekdanji minister Boris Koprivnikar je zaradi medijskih pritiskov novemu delodajalcu, družbi BTC podal odpoved pogodbe o zaposlitvi. Pred nedavnim se je namreč  znašel na mestu izvršnega direktorja za poslovno transformacijo in končal pod drobnogledom krininalistov. Domnevno zaradi sporno podeljenih frekvenc mobilne telefonije (5G) v času “ministrovanja” tej družbi.

V luči negativnega političnega in medijskega odziva družba BTC vrača začasne testne frekvence!

Predsednik uprave BTC Jože Mermal je za medije zapisal, da odeljenih začasnih frekvenc ne bodo več uporabljali. O  tem, da so žd obvestili tudi Akos. In zapisal: “Žal kljub temu, da je šlo za testne, nekomercialne in neprofitne namene zgolj na področju BTC City, družba v luči negativnega političnega in medijskega odziva vrača frekvence” .

Sicer pa sedaj že bivši izvršni direktor za poslovno transformacijo očitke popolnoma zavrača in preko svojega fb profila sporoča:

“Spoštovani mediji, politiki in slovenska javnost in žal po tej poti tudi družina, prijatelji in kolegi ….Načrtovana medijsko-politična gonja, ki se zadnje dni izvaja proti meni, je dosegla svoj namen, žal. Pravkar sem predsedniku uprave BTC predal odpoved pogodbe o zaposlitvi, saj enostavno ne morem sprejeti, da se odlično sodelovanje, ki sem se ga veselil, sprevrača v boj z mlini na veter, v boj z nasprotniki, ki jih niti ne poznam, niti ne razumem njihovega motiva, vem pa, da želijo škodovati tako meni, kot mojemu delodajalcu.

Uredništvo