Zdravilec iz Prlekije je rešil življenje zdravniku s koreninami iz sosednje Hrvaške!

Foto: Filipič

Bioenergetik Stanislav Filipič iz Prlekije je zaslužen, da zdravnik Ivo Smolić še živi. To je namreč potrdil prav slednji. Zdravilec, ki živi v majhni vasi Precetinci je sicer upokojeni magister varnostnih ved, toda njegove metode zdravljenja so prepoznali že mnogi docela iz celega sveta.

Dr. Ivo Smolić s koreninami iz Hrvaške, sedaj živeči anesteziolog iz Chicaga meni, da ga brez pomoči Filipiča verjetno več ne bi bilo

Smolić je januarja 2018 moral v bolnišnico zaradi odpovedi pljučnega krila. Izvedel je, da mu žal ne morejo pomagati. Stanje se mu je le še slabšalo in nekega večera je spet moral  v bolnišnico. Tisti dan so mu predpisali prednizon (pri odraslih ga uporabljajo za zdravljenje

image

Foto: Filipič pri svojem delu polaganja rok

zmernega do hudega aktivnega revmatoidnega artritisa s  priporočenim odmerkom 10 mg). z odmerkom 80 mg, zaradi česar so se mu začele “kvariti” jetra in ledvice, pojavil se mu je tudi hud diabetes. “Hoditi nisem mogel več, prehoda kisika iz pljuč v kardiovaskularni sistem skoraj ni bilo več,« je o svojih težavah povedal dr. Smolić.

“Hoditi nisem mogel več, prehoda kisika iz pljuč v kardiovaskularni sistem skoraj ni bilo več”

Letos spomladi mu je svak, dr. Krmpotić predlagal, da naj obišče Stanka Filipiča. Po sedmih, osmih terapijah ga je rešil neznosnih bolečin in Smolić je spet postal pokreten in samostojen. Seveda s terapijami po potrebi nadaljujeta in kot pove dr. Smolić. se lahko zahvali bogu, da je prišel do Stanka Filišića, so zapisali na portalu slovenske novice.

Uredništvo