Zmago Jelinčič Plemeniti voditeljici RTV SLO: “Spoštovati bi morali demokratična pravila, ne vaša interna pravila”!

Foto: Posnetek zaslona

Zmago Jelinčič plemeniti je v petkovih Odmevih na javni televiziji končno dobil svojih par minut, po tem, ko so ga namenoma “pozabili” povabiti v oddajo z opozicijo

V petkovih odmevih je spregovoril z voditeljico Tanjo Starič in sicer po tem, ko je bil besen, ker ga niso povabili v oddajo z voditelji opozicije in jih je ošvrknil v dopisu. Jasno namreč je, da je tudi Jelinčičeva SNS opozicijska stranka.

Smo za razliko od drugih popolnoma drugačna, konstruktivna opozicija in delamo tako, da bo Slovenija stala dobro

»SNS je zavezana državi in domovini. Reševali smo Šarčevo, rešujemo tudi Janševo vlado, da bo Slovenija dobro stala,« je dejal v Odmevih in nalil čistega vina tudi Staričevi, da se čudi nad delovanjem javne televizije, ki bi morala spoštovati po navodilih in pravilih in ne po nekih internih pravilih, poročajo slovenskenovice.si.

»Nič me ne čudi, da se zbirajo podpisi, da se ne bi več plačevalo naročnine, in mislim, da bi se moralo tako televizijo ukiniti in postaviti na novo,« tako Jelinčič.

Jelinčič je med drugim Staričevi tudi jasno povedal, da bi javna RTV morala spoštovati demokratična pravila in ne interna in da v tem primeru ne bi bilo podpisov, da se ukine plačevanje RTV prispevka.

Bo resnica privedla do streznitve in bo tudi Slovenija dočakala dan, ko bo javna RTV končno neodvisna, pluralna in demokratična?

Uredništvo